Hinnasto

Harjoitus ja turnausotteluiden erotuomaripalkkioiden määrät päivitetään tänne heti kun vuoden 2017 Liiton/Piirin palkkiot julkaistaan. 

 

Kuopion Erotuomarikerholta tilattujen harjoitusotteluiden ja -turnausten hinnoittelu on uudistunut kaudesta 2016 lähtien. Jatkossa erotuomarit laskuttavat itse tilaavalta seuralta ottelupalkkion. Ottelupalkkion suuruus on 50% kulloinkin voimassa olevan Liiton/piirin ko. sarjan erotuomaripalkkiosta. Mikäli ottelussa on vastakkain eri sarjatadon joukkuueet sovitaan palkkio tapauskohtaisesti. Palkkion lisäksi erotuomarit laskuttavat piirin erotuomarien matkustussäännön mukaisesti matka/kulukorvaukset.

Erotuomaripalkkion lisäksi Kuopion erotuomarikerho laskuttaa asettelusta 15€/ottelu asettelumaksun joukkeiden otteluista. Turnaukset hoidetaan tarjouspohjaisesti, jolloin tulee tilausvaiheessa pyytää tarjous erotuomarikerhon asettelusta: puh. 044-4111213, kekry1936@gmail.com tai tilaa erotuomari lomakkeen kautta

Mikäli palkkoista on kysyttävää tai epäselvyyksiä, voitte olla yhteydessä kerhon puheenjohtajaan Teemu Soiniin, teemu.soini@gmail.com tai 040-4853535.